top of page

Over het Pret! Festival

“Met het Pret! Festival wil ik een vrolijk, kleurrijk en gezellig evenement organiseren waar kinderen leuke dingen kunnen doen, samen of met hun ouders.” // Bert van den Langenberg, oprichter Pret! Fesitval

Het Pret! Festival is  Hét Eindhovense kinderfestival voor kinderen van 3 t/m 12 jaar in de eerste week van de zomervakantie! Van 24 t/m 31 juli wordt het Ijssportcentrum in Eindhoven omgetoverd tot een grandioos speelparadijs.

Het Pret! Festival werd in 2001 opgezet door Bert van den Langenberg.
Bert van den Langenberg begon zijn artiestenloopbaan als clown op het vakantie-evenement Lolland. Inmiddels is hij directeur/eigenaar van een landelijk opererend organisatiebureau  Entertainment Service Langenberg (www.ESLevents.nl)


Het kindervakantiewerk heeft nog altijd een warm plekje in zijn hart. Toen Lolland, jaren geleden, stopte te bestaan kwam Bert van den Langenberg met het idee om een nieuw vakantie-evenement op te zetten voor de kinderen uit Eindhoven en omgeving.

Met het Pret! Festival wil ik een vrolijk, kleurrijk en gezellig evenement organiseren waar kinderen leuke dingen kunnen doen, samen of met hun ouders. Waar kinderen lekker en ongedwongen in een veilige speelomgeving met elkaar kunnen spelen, nieuwe dingen kunnen ontdekken en vooral veel plezier kunnen maken.Waar een vader met zijn zoontje in een hoek zit te knutselen, kinderen samen spelletjes doen, in de draaimolen zitten of ravotten op het springkussen.

De recensies wijzen dat er veel waardering is voor het Pret! Festival en dat bezoekers keer op keer terug blijven komen”.

Wil je weten wat er te doen is? Kijk snel op de activiteiten pagina!
Wil je als bedrijf deelnemen aan het Pret! Festival?
neem dan contact op  met Bert van den Langenberg

Producer: Kim van den Langenberg

Kim begon met werken als salesmanager bij Entertainment Service Langenberg. Daarna volgde ze de opleiding Productie Podiumkunsten aan de Theaterschool in Amsterdam. Tijdens haar studie was ze onder andere werkzaam als voorstellingsleider in het Zaantheater, als productieleider bij de Bosch Parade en bij het M-Lab. Momenteel is ze werkzaam als productieleider bij Rick Engelkes Producties. Kim is vanaf jongs af aan betrokken bij het Pret! Festival en sinds vijf jaar onderdeel van de organisatie.

Supervisie horeca: Niels van den langenberg

Niels werkt sinds jongs af aan bij Entertainment Service Langenberg en studeerde onlangs af aan de opleiding mechatronica.

Please reload

bottom of page