top of page

15e editie Pret! Festival geopend door wethouder Torunoglu: honderden kinderen uit het asielzoekersc


21 juli – 15e editie Pret! Festival geopend door door Yasin Torunoglu

Op dinsdag 21 juli is het Pret! Festival op feestelijke wijze geopend door Yasin Torunoglu, wethouder van wonen, wijken, ruimte en burgerparticipatie, samen met honderden kinderen waaronder kinderen van het Azielzoekers centrum, die te gast waren op het festival. Ook zijn er honderden vrijkaarten geschonken aan voedselbanken in Eindhoven, Veldhoven, Mierlo, Aalst/Waalre, Best, Valkenswaard en Geldrop. Wij hopen op een prachtige 15e editie!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page