top of page

2016: ACHT DAGEN PRET! FESTIVAL


Willen jullie je zomervakantie écht goed beginnen? Van 23 t/m 31 juli, in de eerste week van de zomervakantie, wordt het IJssportcentrum in Eindhoven voor de 16e keer omgetoverd tot een grandioos speelparadijs voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.

Onder alle weersomstandigheden is er van alles te beleven! Klimmen en klauteren op de 40-meter- lange-springkussenhindernisbaan, spetteren in het zwembad of glijden van de zeephelling, voetballen in een van de voetbalarena’s, een ritje op de rodeostier, technisch knutselen in De Technobiel, een 8-meter-hoog trekbelspel (voor de echte durfals) en nog veel meer attracties, springkussens en waterspelen. In de weekenden is Kindercircus Simsalabim weer van de partij en kun je werken aan je circus skills. Ook de allerkleinsten zullen zich vermaken in het kabouterdorp met draaimolen, schminkhoek en luchtkussens.

Door de lage toegangsprijzen is het Pret! Festival voor iedere doelgroep toegankelijk. Natuurlijk zijn ook dit jaar verfrissingen en versnaperingen tegen zeer betaalbare prijzen te verkrijgen op het festival.

Kijk voor informatie en tickets op www.Pret.nl!

Tip: Neem je zwemspullen mee! Wanneer: Zaterdag 23 t/m Zondag 31 juli Hoe laat: Elke dag van 11.00 uur tot 17:00 uur Waar: Genneperparken IJssportcentrum, Antoon Coolenlaan 3, Eindhoven Gratis parkeren Prijs: Kinderen 0-2 jaar €1 kinderen 3-12 jaar: €6, Volwassenen €3


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page