top of page

Zo gaaf opgezet!!! Heel veel te doen en geen stiekeme extra kosten als je binnen bent. Op een druilerige dag als vandaag al leuk. Dus helemaal fantastisch bij mooi weer

Linda

Eindhoven

Geweldig, hoe zoveel vrijwilligers weer hebben gezorgd voor dagenlang pret voor alle kinderen! Alle mooie springkussens en andere activiteiten, zoals het schminken………die dames waren zo goed!!! En dan meneer Bert! Geweldige man……zo goed met kinderen! Veel lof voor iedereen die zich heeft ingezet voor de kinderen van Eindhoven! Afzender een oma! Tot volgend jaar?? Nogmaals bedankt!
 

Aly

Valkenswaard

We hebben een heerlijke dag gehad op het pret! festival! Waar kinderen normaal moeten dringen voor 1 klein springkussen staan hier de mooiste, grootste en uitdagendste in grote getalen op het terrein. Goede afwisseling tussen kleine en grote springkussens zodat iedere leeftijdscategorie lekker kan spelen.  Ook fijn dat er voldoende water dingen te doen zijn om op zo’n warme dag als vandaag de verkoeling te vinden. Groot voordeel dat er heel veel nevenactiviteiten zijn zoals knutselen, schminken, circus zonder dat er voor bijbetaald hoeft te worden! Ook de horeca was goed geprijsd! Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste!
 

 

Rian

Stad, land

Lekker overzichtelijk en toch groot. Genoeg te beleven voor de kids en zelf lekker wat drinken of een tijdschrift lezen, die daar ook voor handen liggen. Was super leuk, en dat voor die prijs!!
 

Yvonne

Veldhoven

Een super leuk én betaalbaar dagje uit! Zowel met wat minder mooi weer/ regen (zoals vanmorgen) als met mooi weer/ zon (zoals vanmiddag): een gedeelte is overdekt, een gedeelte niet. Met de kortingsbon betaalden we € 2,50 entree, parkeren was gratis. Eten en drinken mag je zelf meenemen, maar is ook zeer betaalbaar op het Pret! Festival zelf! (b.v. drinken 1 euro, broodje knakworst 1,50 etc.) Springkussens, schminken, loom armbandjes maken, timmeren, kleuren, draaimolen, springkussen met glijbaan en zwembad, kindercircus: ze vonden het geweldig!

Kim

Leende

Twee super leuke dagen gehad! Volgend jaar zijn we weer van de partij! Alles is heel goed geregeld zowel voor de ouders als voor de kinderen! Tot volgend jaar!

Kimberly

Eindhoven

Please reload

bottom of page